ДАТЕКС DP-65KL

ДАТЕКС DP-65KL

ДАТЕКС DP-65KL

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (06.07.2017): 200,00 лв

Още интересни продукти

Описание
DATECS DP-65KL е фискално устройство завграждане в автомат на самообслужване ФУВАС с КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с външна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Събразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба H-18. Сертифициран със свидетелство #679 от 19.09. 2012г. ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ И СЪКРАЩЕНИЯ ФУВАС – Фискално устройство, вградено в автомат за самообслужване. Устройството представлява пломбиран блок, който се монтира в корпуса на автомата за самообслужване според приложена в „Сервизно ръководство схема. ФУВАС съдържа всички основни модули на обикновенно фискално устройство с КЛЕН и дистанционна връзка с НАП с изключение на клавиатура, индикация за клиента и печатащо устройство. Контролният дисплей на устройството се монтира на предния панел на автомата.
Разплащателен блок – Монетник на автомата за самообслужване.
Управляващ блок – Контролен блок на автомата за самообслужване.
DATECS DP- 65 TR – Специализирано устройство за въвеждане и извеждане на информация от ФУВАС - параметри, отчети на фискална памет, изчитане на КЛЕН. Устройството позволява отпечатването на хартиен носител на отчети, информация от КЛЕН и стойности на параметри на ФУВАС.
РС – Преносим или стационарен компютър, с помощта на който се извършва програмиране, регистрация/дерегист Продукт известен още и като DP 65 KL, DP65KL, DP 65KL, DP-65 KL
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^